Εφαρμογή (Application) “Agora Athens App” για Android και iOS

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών υλοποιεί την  Πράξη «Δικτυώσεις-Συνέργειες – Προσαρμογή και Ενίσχυση της Προβολής των επιχειρήσεων με εξειδικευμένες ενέργειες», με Κωδικό ΟΠΣ 5164457 στο πλαίσιο της πρόσκλησης της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΟΤΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Καινοτόμες Πρωτοβουλίες / Δίκτυο προώθησης και στήριξης των συλλογικών φορέων επιχειρηματικότητας στο Δήμο Αθηναίων “Athens Business Toolkit”» ,που χρηματοδοτείται με εθνικούς και ευρωπαϊκούς πόρους στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αττική 2014-2020. Στο 1ο ΥΠΟΕΡΓΟ περιλαμβάνεται μεταξύ των άλλων η «Δημιουργία Εφαρμογής (Application) Agora Athens για Android και iOS».

Η εφαρμογή αποτελεί μία ολοκληρωμένη υπηρεσία που παρέχει τη δυνατότητα στον επισκέπτη, μέσω του κινητού του τηλέφωνου, να λαμβάνει στοιχεία για το open mall και να αναζητά πληροφορίες για επιχειρήσεις, προσφορές, σημεία ενδιαφέροντος, κλπ. 

Οι κύριες λειτουργίες της εφαρμογής  είναι διαθέσιμες με  τη σύνδεση σε δίκτυο internet.

H εφαρμογή αντλεί τα στοιχεία που προβάλει μέσο σύνδεσης με api calls, από την πλατφόρμα AGORA ATHENS και έχει την δυνατότητα σύνδεσης  με τρίτες εφαρμογές, όπως το  «this is Athens» (https://www.thisisathens.org/), με την αξιοποίηση της ίδιας τεχνολογίας. 

Ειδικότερα η εφαρμογή  περιλαμβάνει τις παρακάτω κυρίες κατηγορίες :

  • Προβολή Θέσης : Προβολή της θέσης του χρήστη πάνω στον χάρτη (εφόσον διαθέτει gps) και φιλτράρισμα σημείων προβολής ανά κατηγορία προβαλλόμενου περιεχόμενου (όπου είναι εφικτό).
  • Αξιοθέατα : Ο χρήστης έχει την δυνατότητα να βρει τα αξιοθέατα του AGORA ATHENS στο χάρτη, να δει που βρίσκονται και πώς να τα επισκεφτεί. Επιπρόσθετα, μπορεί να ενημερωθεί για την ιστορία τους με τα αντίστοιχα κείμενα, photo, video.
  • General Info: Σε αυτή την ενότητα πάρχουν γενικές πληροφορίες για το Agora Athens, όπως η ιστορία του, η παράδοση, η αρχιτεκτονική, το φυσικό τοπίο και γενικότερα οι δραστηριότητες που θα μπορούσε να κάνει ο επισκέπτης.
  • Events : Ο χρήστης μπορεί να ενημερώνεται για εκδηλώσεις και να δηλώσει αν το επιθυμεί την συμμετοχή του.
  • Πρόσβαση wifi (Free Wifi Hotspots) : Με την βοήθεια ενός offline χάρτη θα παρέχεται η δυνατότητα ενημέρωσης για τα σημεία ελεύθερης ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο.
  • Χρήσιμες Πληροφορίες: Στην ενότητα αυτή έχουν ενσωματωθεί ταξιδιωτικές πληροφορίες (πλοία- λεωφορεία-αεροδρόμια, κ.α). Ακόμα, υπάρχουν τηλέφωνα πρώτης ανάγκης (νοσοκομείο, αστυνομικό τμήμα, φαρμακεία, τράπεζες MME κλπ), δίνοντας την δυνατότητα για απευθείας κλήση.
  • Επιχειρήσεις: Σε αυτή την ενότητα υπάρχουν πληροφορίες με κείμενο, photo, video, των καταστημάτων του AGORA ATHENS, καθώς και παρουσίαση αναλυτική, για προσφορές, κουπόνια, δωροκάρτες, με δυνατότητα σχολιασμού από τον χρήστη και διαμοίρασης στους φίλους του.

Σχετικά Post

Δικτυώσεις-Συνέργειες-Προσαρμογή και Ενίσχυση της Προβολής των επιχειρήσεων

ΠΡΑΞΗ: «Δικτυώσεις-Συνέργειες-Προσαρμογή και Ενίσχυση της Προβολής των επιχειρήσεων με...

Βράβευση Ε.Ε.Α. στα Tourism Awards 2023 για το video του “Agora Athens”

Βράβευση Ε.Ε.Α. στα Tourism Awards 2023 για το video του “Agora Athens” Το Επαγγελματικό...

Εφαρμογή (Application) “AgoraAthensApp” για Android και iOS

Εφαρμογή (Application) “Agora Athens App” για Android και iOS Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών...

Ενημερωτική καμπάνια για το AGORA ATHENS

Ενημερωτική καμπάνια για το AGORA ATHENS Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών υλοποιεί την  Πράξη...